Λίγα Λόγια Για Εμάς

 

Είναι στιγμές που νιώθεις τόσο ευλογημένος, μπορώντας να απολαύσεις αυτό που πραγματικά θέλεις, κάνοντάς το καθημερινότητα, διασκέδαση, ασχολία, επάγγελμα. Χρόνια τώρα, η αγάπη μας για την εικόνα μας δημιουργεί το πάθος και τη διάθεση να  “συλλάβουμε”  τις στιγμές και να τις προσφέρουμε στο καθένα. Γιατί για μας το “αξέχαστο” είναι και το μοναδικό.

Χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία προσπαθούμε να αναγνωρίσουμε τα συναισθήματα των ανθρώπων  και να τα αποτυπώσουμε, δίνοντας τους τη δυνατότητα να ταυτίσουν τη νοσταλγία με την αίσθηση της πραγματικότητας. Η εμπειρία μας και η καλλιτεχνική ματιά μας στη φωτογράφηση και στη κινηματογράφηση Γάμου και Βάπτισης δίνει τη δυνατότητα σους πελάτες μας να διατηρούν για πάντα αναλλοίωτες τις πιο ευτυχισμένες στιγμές τους, καθιστώντας κι εμάς χαρούμενους και υπερήφανους που συντελέσαμε σ’ αυτό. Σε κάθε γάμο, το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε κάτι προσωπικό και μοναδικό για σας .

Οι φωτογραφικές υπηρεσίες μας, επεκτείνονται και σε πολλούς  τομείς όπως φωτογραφήσεις Studio, αεροφωτογραφίσεις, φωτογραφήσεις Ξενοδοχείων και καταλυμάτων, δημιουργία πανοράματος 360 μοιρών, παραγωγές εταιρικών και διαφημιστικών video κλπ. Οι εμπειρία μας και η δυνατότητες μας είναι ανεξάντλητες.

Με τη συνεχή ενημέρωσή μας από φωτογράφους και ειδικούς παγκόσμιας εμβέλειας όπως, ο Yervant, o David Bastiannoni, o Jason Wee, o Jerry Gionis, ο Fer Juaristi, ο Robert Balasco και άλλους, λαμβάνουμε  γνώσεις και μυστικά, για ότι καινούργιο υπάρχει στο χώρο της εικόνας,  χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα και εφαρμόζοντας  τους πιο σύγχρονους τρόπους .

Με τη πιο όμορφη και γλυκιά διάθεση λοιπόν σας προσκαλούμε και σας προκαλούμε να δημιουργήσουμε μαζί ,

Εικόνες, Στιγμές, Αναμνήσεις.

Κυριάκος Κοιλάκος και  Ρούλα Βαρλά